6/04-3/05 | Exposició «Silencis i Sorolls»

Exposició en curs del 6 d’abril al 3 de maig
Entrada gratuïta

Una nova exposició coral del Col.lectiu d’Artistes de Sants que presenta una selecció d’artistes plàstics i poetes que han treballat de manera individual sobre el binomi Silenci i Soroll i totes les tensions que es generen entre aquests dos pols oposats i complementaris.

Els treballs poètics seran accessibles mitjançant codis QR instal.lats a l’espai expositiu per poder escoltar la poesia mentre es miren els quadres.

Artistes participants

alpe conceptes plastificats, Júlia Badal, Natàlia Carrasco, Nurya Khano, Manel Klose, Josep Olivares, Joan Pallarola, Marta Puigcerver, Ma. Helena Roig, Isabel Sanmartin i Neus Silvestre.

Exposició a l’Atri i a la Sala 01 de la Lleialtat Santsenca — Planta baixa

Vespràlia Poètica —divendres 17 de desembre, 19h

En el marc de l’exposició, el Col.lectiu d’Artistes organitza una performance poètica a mode de recital participatiu on la poesia, els relats curts i la música en seran els protagonistes. La jam poètica està oberta a tots aquells poetes, músics, relataires, cantautors i fauna poètico-nocturna que s’hi vulgui sumar.

Sobre el Col·lectiu d’Artistes de Sants

El Col·lectiu d’Artistes de Sants és un grup d’artistes multidisciplinaris creat l’any 1984 al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants que treballa amb una gran varietat de llenguatges artístics com la pintura, l’escultura, la poesia, el teatre i el cinema.