17 al 29/01 | Exposició «6 anys defensant els Drets Humans»

Exposició en curs del 17 al 29 de gener de 2022
Entrada gratuïta

L’exposició «6 anys defensant els Drets Humans» és una mostra de Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i La Bordeta que recull, a través d’una cinquantena de cartells i material audiovisual, l’activitat i les accions portades a terme per part de l’entitat des de la seva fundació fins a l’actualitat.

Stop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs i la Bordeta es va constituir el febrer de 2016 per tal de defensar els drets de les persones refugiades i migrades, especialment perquè els sigui reconegut el dret d’asil tal com estableix l’article 14.1 de la Declaració Universal dels Drets Humans: «En cas de persecució, tota persona té dret a cercar asil i a beneficiar-se’n en d’altres països».

Cap persona es il·legal és el crit amb què acaben les nostres activitats públiques per tal de reivindicar que cap persona, en cap lloc, en cap circumstància s’ha de veure desposseïda dels seus drets.

Col·loqui amb Blanca Garcés —dijous 27 de gener, 19h
[places exhaurides]

En el marc de l’exposició, Stop Mare Mortum SHB organitza el col·loqui «Migrants sense drets a Espanya i Europa» amb Blanca Garcés, investigadora del àrea de Migracions del CIDOB (centre d’investigacions de relacions internacionals). 

Entrada gratuïta · Reserva aquí


Organitza: Stop Mare Mortum Sants Hostafrancs Bordeta
* Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*