26/09 | Taller trimestral de música amb nadons —amb Gabriela Luchilo

Inici: dimarts 26 setembre / 11 sessions de 45min
Preu: 55€. Places limitades

Taller trimestral de música amb nadons de 0 a 3 anys a càrrec de la músic Gabriela Luchilo Nicolini perquè els més petits de la casa s’introdueixin al món de la música i desenvolupin el seu pensament musical des de ben d’hora.

El taller s’articula a partir d’un repertori de cançons infantils populars [jocs de falda i moixaines] i de propostes rítmiques, on la Gabriela acompanya amb la guitarra als nadons en aquesta descoberta.

La tallerista aporta instruments variats de percussió i material divers que poden ser usats pels nadons i les famílies, fent servir el joc i el moviment per treballar la relació de cada nadó amb la música i la seva família.

La dinàmica de l’activitat s’adaptarà al grup segons la fase del desenvolupament de cada nadó, per aquest motiu es prioritzen els grups heterogenis, sempre amb l’objectiu que el nadó i la seva família s’enriqueixin i gaudeixin.

El taller està destinat a nadons de 0 a 3 anys acompanyats d’un adult.
Les cançons seran en català, castellà i anglès.

Calendari:

Taller trimestral de 11 sessions de 45 minuts cadascuna
Inici del curs: dimarts 26 de setembre 2023
Finalització del curs: dimarts 5 de desembre 2023

Inscripcions i pagament:

Grups reduïts: 10 famílies [1 nadó i 1 adult]
3 grups en diverses franges horàries:

Els grups que no arribin a una participació mínima no es realitzaran. En cas de suspensió es retornarà l’import del taller. Llegiu la política d’adquisició d’entrades de la Lleialtat aquí.