Teatre: ‘Aquí no hi ha papallones. Infants del gueto’ | Donar veu a la memòria

Dimecres 13 de juny, doble passi: 12h i 19h. Entrada gratuïta

La companyia Donar Veu a la Memòria presenta l‘obra Aquí no hi ha papallones. Infants del gueto, una obra realitzada pels alumnes d‘ESO de l‘Institut Lluís Vives de Sants (Barcelona) basada en els diaris personals de la revista Vedem, escrits per nois i noies que van patir l’horror nazi, en ser tancats al gueto de Terezín (Txèquia) durant la II Guerra Mundial.

L’obra es complementa amb dibuixos, cançons i poemes que aquests artistes com el músic Hans Krása, la poetessa IlseWeber o la professora d’art Fredericke Dicker van fer o ajudar a fer als infants tancats perquè poguessin somiar en un futur millor. La majoria, però, no van sobreviure.

L’obra ha comptat amb la col·laboració de la Coral Sant Medir.

?️ Dimecres 13 de juny
? Doble passi: 12h i 19h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31. Barcelona
? Entrada gratuïta.

A més, el dia 13, es recollirà roba i complements dels anys 30 i 40 que ja no s’utilitzin per torna’ls-hi a donar vida en les seves representacions teatrals.

Sobre Donar Veu a la Memòria

Donar veu a la memòria és un projecte pedagògic pioner impulsat per l‘Institut Lluís Vives que pretén recuperar la memòria històrica dels nens i adolescents del passat que van viure situacions de conflicte com la Guerra Civil espanyola i la Segona Guerra Mundial a través d’obres de teatre.