19/05 | Titelles amb Girovago e Rondella i la Cia Dromosofista

Dijous 19 de maig, 19h
8€ · compra les entrades aquí

Doblet d’espectacles de titelles de dues companyies italianes de primer nivell! Dues companyies de llarga tradició en el teatre objectual fan parada a la Lleialtat en la seva gira europea per presentar «Mano viva», un muntatge multipremiat de la Cia. Girovago e Rondella que ja és tot un clàssic després de 20 anys representant-se per tot el món; i «Antipodi», la nova producció de la Cia. Dromosofista que s’estrena a Espanya al nostre teatre.

Dos espectacles de 30 min cadascun amb un petit interludi.

Curiositat: les dues companyies són família: Cia. Girovago e Rondella són els pares, i la Cia. Dromosofista està integrada pels fills i filles!

«Mano viva» de la Cia. Girovago e Rondella —titelles de mà

Una mà viva, un univers que s’explica amb les mans
i a on no calen paraules

Les llums d’escena s’encenen i els espectadors es submergeixen en un món fantàstic en miniatura on tot és possible i real. En la nostra era tecnològica, «Mano viva» fa redescobrir l’experimentació i l’ús de les mans de manera lliure, expressiva i creativa, convertint un espectacle on fins i tot s’ensenya al públic a moure els dits de manera independent.

L’any 2002 la companyia Girovago i Rondella —fundada l’any 1987 a Itàlia— crea el personatge de «Mano viva», un titella de cinc pròtesis de làtex que s’apliquen als dits i transformen la mà en un personatge increïble amb múltiples habilitats. Des de llavors, aquest espectacle històric ha sigut representat a 25 països d’arreu del món.

Edat: a partir dels 3 anys
Durada: 30 min

«Antipodi» de la Cia Dromosofista —teatre visual [estrena a Espanya]

Un espectacle de teatre visual que és un punt de trobada entre el teatre físic, la manipulació de titelles, les ombres i la música en directe.

Tres personatges conviden el públic a un viatge cap a les seves pròpies antípodes. Un viatge oníric sobre un cavall en miniatura, entre ambigües figures i homes-ombres que corren sense meta. En aquest espectacle els símbols reemplacen les paraules, el temps no té un principi ni un final. Acompanyats per la música viatgem a les antípodes del temps ordinari, a un lloc que existeix però que s’allunya a cada pas.

La Compagnia Dromosofista és companyia de teatre de carrer italo-argentina.

Edad: a partir dels 7 anys
Durada: 30 min