Teatre «Terenci & Maria Aurèlia»

dimarts 9 d’octubre, 19h. Entrada gratuïta

Aquest 2018 es celebra el centenari del naixement de Maria Aurèlia Capmany. Escriptora, dramaturga, pegadoga i política, Capmany va destacar també pel seu activisme cultural i polític i per la seva lluita a favor de la llibertat i la igualtat de la dona, àmbit en què va esdevenir pionera a Catalunya.

A la Lleialtat ens sumem a la commemoració de l’Any Capmany amb «Terenci & Maria Aurèlia», una proposta de la companyia Teatre a peu pla que retrata l’amistat entre en Terenci Moix i la Maria Aurèlia Capmany a finals dels anys seixanta, en una Barcelona que es volia alliberar del franquisme.

L’obra mostra el mestratge humà i intel·lectual de la Maria Aurèlia sobre un jove que es volia obrir camí en el camp de la novel·la catalana i en volia fer la seva professió. Alhora, reflexiona sobre l’ofici d’escriure i la difícil professionalització dels escriptors de la literatura catalana.

«Terenci & Maria Aurèlia» és una adaptació escènica del capítol «La Castellona» de la novel·la El sexe dels àngels de Terenci Moix.

? Dimarts 9 d’octubre, 19h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Activitat gratuïta. Aforament limitat

Organitza: Teatre a peu pla. Col.labora: Associació d’Amics i Amigues de Maria Aurèlia Capmany. Amb el suport de la Lleialtat Santsenca.