Xerrada: Dones i Salut

Dimarts 22 de maig, 19.30h. Entrada gratuïta

Amb motiu del dia Internacional de la Salut de les Dones, que es celebra el proper 28 de maig, Trama Cultura ha organitzat una xerrada de caràcter divulgatiu per parlar sobre Dones i Salut on mostrarem com al llarg de la història, el coneixement sobre la naturalesa i salut de les dones ha quedat relegat a un segon pla.

«La ciència és androcèntrica» deia Virginia Woolf a principis de segle XX. I efectivament, la ciència mèdica ha ignorat i menystingut els cicles de vida, els processos de canvi i les malalties que experimentem les dones. La cultura i la societat han fomentat visions estereotipades i han invisibilitzat allò que envolta la nostra salut. Això afecta la nostra qualitat de vida i ens exposa a situacions de violència que normalitzem.

En aquesta xerrada, reflexionarem sobre els cicles de vida, l’atenció sanitària, el menyspreu cultural de la nostra salut i la medicina alternativa des d’una perspectiva de gènere i aprofundirem en el coneixement de la nostra naturalesa per tal d’empoderar-nos.

?️ Dimarts 22 de maig
? 19.30h-21h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31 Sants
? Entrada lliure i gratuïta.