10/10 | I biscotti –El cercle dels lectors i lectores

Dissabte 10 d’octubre, 11h
Entrada gratuïta amb reserva obligatòria aquí

Una experiència literària molt especial per a infants.

L’intercanvi de llibres és una opció cada cop més popular entre lectores i lectors de totes les edats que volen compartir les seves lectures amb altres persones i descobrir volums potser ja descatalogats, novel·les i assaigs que ja no es troben a les llibreries ni a les biblioteques.

La Lleialtat Santsenca ens sumem a aquest moviment amb una singularitat: l’intercanvi de llibres s’adreça a nenes i nens de 6 a 10 anys.

I Biscotti –les galetes en italià– és una activitat que els permetrà conèixer altres petits lectors i lectores, recomanar-los els seus llibres preferits i descobrir-ne de nous. La mecànica és senzilla: la canalla s’asseu en rotllana i, per torns, cada participant es presenta i explica per què recomana el seu llibre (perquè és divertit, perquè descriu un univers fantàstic…). Quan totes i tots hagin fet les seves presentacions, canviaran de seient i donaran el seu llibre a la persona que tinguin al costat.   

Un projecte per compartir l’amor per la lectura entre els nens i nenes que estimula la creativitat i la imaginació. Un club de lectura fet a la mida dels lectors més joves.

Els llibres seran aportats pels organitzadors de l’activitat.
Edat recomanada: entre 6 i 10 anys

????️ Dissabte 10 d’octubre, 11h
???? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
???? Entrada gratuïta. Aforament limitat (12 places)
⭕️ Reserva prèvia obligatòria aquí.