19 al 31/03 | Exposició «Dansa per a tothom» —Barris en Dansa

Del 19 al 31 de març de 2022
Entrada gratuïta

L’any 2010 la companyia de dansa Iliacan, liderada per Álvaro de la Peña, crea el projecte comunitari Barris en Dansa, una iniciativa que vol apropar la pràctica de la dansa a qualsevol persona. La metodologia facilita el procés per a la creació artística i la realització d’un espectacle professional de dansa amb persones no professionals, de qualsevol edat i sense cap mena d’experiència.

L’exposició «Dansa per a tothom» mostra un recull de fotografies dels diferents projectes i espectacles realizats durant aquests 12 anys d’activitat. Es presenten imatges que són fragments d’assajos i representacions en els que han participat persones comuns. Una experiència creativa comunitària que suposa una experiència emocional per als participants.

Aquest recorregut també vol ser una invitació a les persones que visiten l’exposició a participar en projectes com aquest o similars.

Una exposició produïda per Iliacan
Lloc: Atri — planta baixa de la Lleialtat
Per a tots els públics
L’activitat forma part de LaCulturaCOM, festa de la Xarxa d’Espais Comunitaris, que tindrà lloc a diversos espais de la ciutat del 17 al 26 de març.
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*