Cabaret de Circ! Kerol & artistes convidats

Dissabte 16 de juny, 20h.
Entrades: 5€; menors de 10 anys: 2,5€; gratuït de 0 a 3 anys
Amb la participació de:

KEROL: malabars, beatbox, clown
INDA PEREDA: comèdia física i clown
LA CHIMERA: acrobàcia i contorsió
TERCIO INCLUSO: manipulació d’objectes

El dissabte 16 de juny a les 20h muntem el primer Cabaret de Circ amb 4 companyies de primer ordre que presenten números que van de la comèdia a l’acrobàcia, passant pels malabars, el mim, la performance i el beatbox! Atenció al programa!

Kerol: La CaLaCa —malabars, beatbox i clown

Artista camaleònic, surrealista declarat, fan de Freddy Mercury, especialista en art japonès i teatre gestual, ninja i patinador artístic autodidacta, comediant, malabarista i màster del Human Beatbox, elKerolés una bèstia escènica declarada.

Fa uns mesos que el Kerol està realitzant una residència artística a la Lleialtat per preparar La CaLaCa, una nova producció que s’estrenarà en breu. A mode de spoiler, al Cabaret de Circ, es desvelaran alguns números d’aquest show excèntric de malabars amb micròfons, esquelets, pomes, llançament de vinils, ninges sobre patins, surrealisme, stand up comedy americana i tocs de la tradició del Music Hall de principis de segle.

A mode de mestre de cerimònies, el Kerol anirà introduint números de circ de 3 companyies convidades per l’ocasió: Inda Pereda —comèdia física i clown; La Chimera —acrobàcia i contorsió; i Tercio Incluso —manipulació d’objectes.

Inda Pereda: Lubbert —comèdia física i clown

Inda Pereda és actor, comediant, titellaire i creador teatral. El seu últim espectacle és Lubbert, un muntatge que presentarà a la Lleialtat el proper mes d’octubre i del que ara en podem veure un avançament. Un show de comèdia física i clown absurd i grotesc inspirat en la seva obra d‘art favorita: ‘El Jardí de les Delícies‘ del pintor flamenc El Bosco.

La Chimera. La Dama de Negro —performance, acrobàcia i contorsió

Un cos que no respon a les ordres que se li donen, una butaca antropòfaga, una dona que només menja flors. Què passa quan les nostres comoditats ens devoren? Quan el nostre cos domesticat es revela. Això és La Dama de Negro, un número de performance en moviment, acrobàcies i contorsions dels artistes Germán Caro Larsen i Cecilia Alice Manfrini (La Chimera) que també compta amb la música d’instruments modificats i autoconstruïts.

Tercio Incluso. Normalmente o Viceversa —manipulació d’objectes

Diuen que als objectes no se‘ls hi ha d‘imposar una història, sinó deixar que ens expliquin la seva. I és que la memòria dels objectes és més llarga que la memòria humana. Cada objecte ha sigut testimoni d‘emocions, situacions i actes de persones que, tocant-los un dia, o molts, els van dotar de records. Per quant dóna un cafè?

? Dissabte 16 de juny, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: 5€ a partir de 10 anys; 2,5€ de 3 a 10 anys; gratuït de 0 a 3 anys
? Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat i al 93 706 52 54