Cap de setmana de titelles per adults: ‘Gri-Gri’ de Marionetes Nòmades

Divendres 4 de maig, 20h. Entrada 5€

Una història d’alliberació que podria ser la de qualsevol dona

‘Gri-Gri’ és la nova creació de la companyia de teatre de titelles Marionetes Nòmades. Un espectacle de gran format amb titelles de mida humana per a públic jove i adult i sense text, que combina música i audiovisual. L’obra està inspirada en l’experiència que va viure la Cia Marionetes Nòmades l’any 2015 a Burkina Faso i narra un dia qualsevol en la vida de dues dones de diferents generacions casades i sotmeses pel mateix home. Per protegir-se, la més jove troba en la màgia de Gri-Gri una força inesperada.

Quan el futur és obscur, la màgia pot ser l’únic camí

La companyia ha portat a escena una història amb un marcat component de gènere. Una història que forma part de la nostra realitat però que viscuda a l’Àfrica de l’oest, on l’abisme entre rols és més evident, ens fa viure el conflicte d’una forma més crua però potser més clara. Gri-Gri és una història real i d’alliberació que podria ser la de qualsevol dona.

Aquesta és la segona vegada que es representa ‘Gri-Gri’ després de la seva estrena l’abril de 2018 a l’Ateneu Popular de Nou Barris dins del marc del Ròmbic, festival de teatre de titelles per a adults de Barcelona. La companyia Marionetes Nòmades ha participat al programa de Suport a la Creació Artística de la Lleialtat, on ha creat i assajat aquesta proposta.

? Divendres 4 de maig, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31 Sants. Barcelona
? Preu: 5€
? Reserva prèvia a: reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54.

Fitxa artística:
Idea original: Marionetes Nòmades
Direcció: Bruno Valls
Manipulació: Raquel Batet, Xavi Silveira i Bruno Valls
Construcció de Titelles: Marionetes Nòmades
Gènere: Drama
Durada: 45 minuts
Idioma: sense text
Edat: a partir de 12/ 14 anys

Foto de portada: Luay Albasha