Titelles per adults: ‘La bruja y Don Cristóbal’ de Títeres desde Abajo

Dissabte 5 de maig, 20h. Entrada: 5€

‘La Bruja y Don Cristóbal’, un muntatge de Títeres desde Abajo on la llibertat triomfa per sobre de l’opressió

Don Cristóbal putxinel·li, un obscur personatge abusador i despòtic de la tradició popular ibèrica, pretén imposar la seva voluntat tirana. No obstant, a les mateixes terres habita una bruixa rebel que té la ferma decisió de lluitar per la seva llibertat i no deixar-se intimidar per cap Don Cristóbal autoritari, per molt poder que aquest disposi.

‘La Bruja y Don Cristóbal’ és una tragicomèdia de Títeres Desde Abajo interpretada per putxinel·lis o titelles de guant típics del teatre de ‘guiñol’, que recupera la figura oblidada de Don Cristóbal, un personatge de la tradició popular que tant la dictadura com la postmodernitat han volgut arraconar. Avui, el Don Cristóbal de torn és aquell que escridassa a un plató de televisió, atonyina manifestants pacífics, empresona gent per explicar acudits, fer tuits o escriure lletres de cançons, o aixeca murs racistes des del despatx oval.

La bruixa, acusada de feminisme, anarquisme i terrorisme, es converteix en un dels principals enemics de la societat que la mateixa autoritat fabrica per governar a través de la por.

?️ Dissabte 5 de maig
? 20h-21h
? La Lleialtat Santsenca, #Olzinelles31 #Sants
? Preu: 5€
? Reserva prèvia a: reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54.

Detalls
Idea original i direcció: Títeres desde Abajo
Técnica: titelles de guant i ombres
Idioma: quasi sense diàlegs
Durada: 50 minuts