Primer Cap de Setmana d’Impro !

Divendres 1 i dissabte 2 de juny a les 20h, arriba el primer cap de setmana d’Impro a la Lleialtat. Per estrenar-nos, hem convidat a dues companyies que presentaran les seves últimes creacions. Divendres a les 20h, tindrem a The Modestos amb ‘Eau d’Impró’, i dissabte a les 20h, The Junguis pujaran a l’escenari amb la seva proposta més recent ‘El Jing-Jung de la història’.

Entrades: 1 espectacle 5€; 2 espectacles: 8€
Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat. Aforament limitat

Divendres 01/06. The Modestos presenten ‘Eau d’Impró’

A ‘Eau d‘Impró’ The Modestos es proposen un repte: crear una peça sencera de teatre improvisat inspirada en una sola paraula escollida a l‘atzar. Això és ‘Eau d‘Impró‘, un muntatge on la paraula es transforma en moviment i el moviment en històries; un caminar a la corda fluixa en el que els actors es submergeixen en els universos de cada moment, desvelant una dramatúrgia diferent cada vegada… un viatge sense por per explorar les històries i emocions que sorgeixin a cada instant… humor, drama i molt més. I amb música improvisada en directe!


La Cia. The Modestos està realitzant una residència artística a la Lleialtat, dins del programa de Suport a la Creació Artística, on ha assajat la seva darrera creació escènica ‘Eau d’Impró’.

Dissabte 02/06. The Junguis presenten ‘El Jing-Jung de la història

A ‘El Jing-Jung de la història’, els sis membres de The Junguis es reuneixen una altra vegada per a viatjar a través del temps, la improvisació teatral i l‘espai per seguir les pistes que ha deixat el gran mestre de l‘inconscient col.lectiu Carles Enric Jung (Sabadell 1836 – ?) al ‘Holly Book‘. Alhora, intentaran treure l‘entrellat de l‘auto-desaparició del seu mestre en estranyes circumstàncies. Surrealisme, impro, música i molt humor!