25/11 | Cinefòrum —Documental «Park Slope Food Coop» & debat

Dijous 25 de novembre, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Food Coop BCN organitza la projecció del documental «Park Slope Food Coop» (Estats Units, 2016, 97min). El film, dirigit per Tom Boothe, mostra el primer Supermercat Cooperatiu i Participatiu de Brooklyn, a Nova York, un projecte que ha estat la gran inspiració per engegar el projecte Food Coop a Barcelona, un supermercat cooperatiu i participatiu en el que ara mateix s’està treballant.

El Park Slope Food Coop és un dels supermercats d’aliments cooperatius més antics dels Estats Units. Fundat l’any 1973 per una sèrie de veïns i veïnes de Brooklyn, el projecte exemplifica una altra manera de fer possible dins del cor del món capitalista.

Els principis bàsics de Park Slope Food Coop són simples: cadascun dels seus 17.000 membres associats treballen 3 hores al més per a guanyar-se el dret de comprar menjar de qualitat a uns preus increïblement baixos.

A través del documental «Park Slope Food Coop» veurem com aquesta institució cobra vida i és testimoni de la vida comunitària, demostrant com la participació a la cooperativa es converteix en una forma de democràcia directa.

Després de la projecció hi haurà debat obert amb el públic amb la participació de membres de Food Coop BCN.
Durada: 2h
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*