Circ per famílies «Le petit poisson» de la Cia La Gallina de Metal [entrades esgotades]

dissabte 10 de novembre, 12h. Espectacle de circ per famílies

La plaça de jocs «Le petit poisson» és un espai construït artesanalment per estimular la participació activa i la creació artística col·lectiva de petits i grans a través del circ.

Mitjançant objectes quotidians com guixos, cascs, crispetes i uns cavallets de fira autoconstruïts, es convida als i les participants a entrar en una plaça plena de jocs i creuar les portes de la fantasia per endinsar-se en el món màgic de les fires de varietats del passat. A través d’acrobàcies amb teles i astes, del teatre i del moviment, s’invoca la imaginació, s’estimulen els sentits i les emocions i s’incita al públic a jugar.

El joc és el protagonista principal d’aquest espectacle familiar que fusiona circ tradicional, màgia i humor i, alhora, és l’instrument que ens permet, ni que sigui per uns instants, desconnectar del món racional i entrar de ple a un univers de fantasia on tot és possible!

Una producció de la Cia La Gallina de Metal.

? Dissabte 10 de novembre, 12h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: adults – 5€; infants de 3 a 8 anys – 3€; de 0 a 3 anys – gratuït
? Amb reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54

L’espectacle «Les petit poisson» forma part del programa de residències artístiques – suport a la creació de la Lleialtat.