17/12 | Diego Paqué presenta l’àlbum «Asteria» —concert

Divendres 17 de desembre, 19h
Entrada 10€. Venda d’entrades aquí

«Asteria» és el nou treball discogràfic del músic i autor Diego Paqué, un àlbum amb dotze temes que remeten a l’essència de les sonoritats que apassionen l’autor on les músiques d’arrel popular i flamenca cohabiten amb les urbanes i digitals.

En aquest sisè disc de l’autor, Paqué ha elaborat íntegrament la composició de les lletres i la música, la interpretació instrumental, el cant i la producció a l’estudi d’enregistrament. Un treball discogràfic de gran diversitat musical com lingüística que plasma la pluralitat de l’autor incloent veus que van des d’una poetessa catalana a una erudita iraniana.

Amb cinc discos publicats a les seves espatlles, al 2003 va ser nominat als Premis Nacionals de la Música com a Artista Revelació i al Millor Disc pel seu primer treball «Merguizo».

Aquest treball discogràfic ha estat realitzat sota el segell de Latiovisual Cultura —associació creada en 2014 integrada per Leonor, Manu i Diego, els germans Paqué. Amb el suport en la gestió cultural de Judit Junyent.

Per a tots els públics
Durada: 75min
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*