Espectacle familiar «Be different». Always Drinking Marching Band

dissabte 22 de desembre, 12h. Espectacle musical per a tots els públics

Van passar per la Lleialtat el passat 3 de novembre i ho van petar! Aquests Nadals, la Always Drinking Marching Band torna a pujar al nostre escenari per revolucionar els petits de la casa amb malabars, uns bons bailoteos, sorpreses de tota mena, el públic, humor i molta música!

I és que a «Be different»  una orquestra de ball comença el seu concert però el cantant no surt a l’escenari. Què li ha passat? La incertesa i el pànic s’apoderen del moment.

Seguint la màxima del The show must go on! de Freddy Mercury, la banda decideix improvisar i tirar endavant l’espectacle gràcies a la participació dels assistents!

Una producció de la Always Drinking Marching Band dirigida per Mila Von Chobiak. Durada: 60 min. Llengua: català i castellà

? Dissabte 22 de desembre, 12h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: general –5€; infants de 3 a 8 anys –3€; de 0 a 3 anys –gratuït
? Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54. Aforament limitat

L’espectacle «Be different» forma part del programa de residències artístiques – suport a la creació de la Lleialtat.

Sobre Always Drinking Marchine Band

Always Drinking Marching Band és una companyia formada per músics, actors, tècnics i poetes de bar entre molts altres, que porta recorrent i animant els carrers, places i escenaris d’aquí i d’allà des de 1997. Els seus espectacles barregen música i humor, clown, circ, fanfàrries i teatre de carrer.