3 al 28/01 | Exposició «Diari d’un confinament»

Exposició en curs del 3 al 28 de gener de 2023
Accés lliure · planta baixa de la Lleialtat

«Diari d’un confinament» és una exposició produïda per Trama SCCL, en què la fotògrafa i artista visual Sílvia Sánchez Bianchi ens parla sobre els impactes de la pandèmia i el confinament en la gent gran.

L’artista ens mostra, a través de fotografies fetes del seu telèfon mòbil, el deteriorament emocional, físic i psicològic de la seva mare de 82 anys durant el confinament i la lluita per mantenir els afectes i lligams malgrat les restriccions i la distància. Un diari proper i quotidià en el qual, a través de les imatges, es desperten reflexions, records i pensaments col·lectives.

Activitats paral·leles

L’exposició s’acompanyarà d’un parell de sessions amb un grup de veïns i veïnes de Sants que s’hi vulguin sumar per reflexionar col·lectivament sobre les vivències de la pandèmia, centrant-nos en aquell primer moment de confinament i avançant cap a les conseqüències actuals i els canvis que han patit les nostres vides i els nostres barris.

Les sessions s’enregistraran per tal de poder realitzar unes càpsules audiovisuals que recullin el testimoni d’aquestes persones.