1 al 30/06 |«Ekitai āto. Art líquid» —Exposició

Exposició en curs de l’1 al 30 de juny de 2023
Accés lliure · planta baixa de la Lleialtat

El nostre és un temps d’acceleració de l’experiència, d’imperi de l’efimer d’ascens de la insignificància. Quina pot ser la funció de l’art en aquesta època moderna?
Zygmunt Bauman a «Art, líquid?»

L’Araceli Martí i l’Eva Kaluzova, integrants del Col·lectiu d’Artistes de Sants, presenten «Ekitai āto. Art líquid», una exposició que reflexiona intentant donar resposta a la qüestió plantejada per Bauman.

Mitjançant la unió de la tradició, bases sòlides i constant moviment, l’Eva i l’Araceli volen mostrar la seva visió artística actual: un art inspirat en la cultura tradicional japonesa, combinant línies geomètriques que donen solidesa als fonaments en els quals estem construint la nova modernitat i, d’altra banda, introduint línies orgàniques ben definides amb elements augmentats, reflectint el constant moviment d’aquesta època.

Trobada de haikus i tankas

dijous 22 de juny, 19 h · Obert a tothom

Com a activitat paral·lela de l’exposició, el col·lectiu planteja una trobada de haikus i tankas per endinsar-nos més en la cultura tradicional japonesa.


Sobre el Col·lectiu d’Artistes de Sants

Grup d’artistes multidisciplinaris creat l’any 1984 al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants que treballa amb una gran varietat de llenguatges artístics com la pintura, l’escultura, la poesia, el teatre i el cinema.

Imatge:  ©Araceli Martí

Accés lliure. Per a tots els públics.