3/02 | «Famílies trans*» —un documental de Mar C. Llop

Dijous 3 de febrer, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Estrena a Barcelona !

Dins del projecte «Famílies trans*—Construccions identitàries», l’artista Mar C. Llop presenta aquest llargmetratge documental de títol homònim on es mostren els processos de les famílies amb criatures trans*.

Un retrat crític elaborat a través d’entrevistes on les persones s’expressen i s’exposen explicant com és la pròpia vivència, en què els ha canviat a elles mateixes, quines situacions han viscut, les problemàtiques, alegries, les lluites i què canviarien d’aquesta societat.

Debat posterior amb la participació de Mar C Llop.

«Famílies trans*—Construccions identitàries» és un projecte fotogràfic de l’artista Mar C. Llop en desenvolupament continu que mostra els processos de les famílies que tenen infants trans* i s’endinsa en les experiències en primera persona de les criatures i del seu entorn més immediat.

Organitza: Associació Generem / Mar C. Llop
Públic: + 7 anys
Durada: 120min
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*

Sobre Mar C. Llop
Mar C. Llop és una fotògrafa freelance i activista de l’associació catalana de persones trans* Generem!. Va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realització de vídeo al Centre de la Imatge. Des del 2013 es troba desenvolupa el projecte Construccions identitàries Work in progress sobre les diversitats de gènere.