3 al 28/07 |«Habitatge, vida i lluita!» —Exposició del Sindicat de Llogateres de Catalunya

Exposició en curs del 3 al 28 de juliol de 2023
Accés lliure · atri i terrassa de la Lleialtat

Des d’una mirada documental i eminentment humana, aquesta exposició mostra la lluita social que es duu a terme per defensar el dret a un habitatge digne, segur i estable per a tothom.

«Habitatge, vida i lluita!» aplega un recull d’imatges que ha captat un dels afiliats del Sindicat de Llogateres durant els últims anys, l’Ivan Giesen, en què ha estat participant en les diverses activitats i mobilitzacions que s’organitzen, ja sigui per part del Sindicat o per part d’altres entitats vinculades, en suport de les famílies i persones que es veuen abocades a haver de defensar el dret a un sostre.

Presentació + xerrada · dijous 13 de juliol, 19h

Ivan Giesen, l’autor de les fotografies exposades, i Joana Rodríguez, portaveu del Sindicat de Llogateres de Catalunya, ens presentaran i explicaran l’exposició. Tot seguit s’obrirà un torn de paraula per conversar amb les assistents i resoldre preguntes, ja sigui sobre el sindicat i l’exposició o sobre temes de lloguer que els preocupin.
Accés lliure.


Sobre Ivan Giesen

El fotògraf va començar a interessar-se en la fotografia a Sud-Àfrica, on va passar la seva joventut. Va treballar de fotoperiodista fins que va venir a Barcelona, on va continuar lluitant contra el sistema d’Apartheid. El 2019, es va afiliar al Sindicat de Llogateres i va començar a documentar-ne la lluita.També és un dels afectats pels abusos dels grans tenidors: el volen desnonar del seu pis al Poblenou, on viu des de fa més de vint-i-tres anys.

Imatges:  ©Ivan Giesen
Obert a tothom. Idioma: català