Impro Barcelona presenta ‘Assassinat en Long Form’

Dissabte 30 de juny, 20h. Entrades: 5€

No tenim guió,
no tenim escenografia,
no tenim vergonya!
100% comèdia!

La companyia de teatre d‘improvisació Impro Barcelona, presenta Assassinat en Long Form, un show d’humor, misteri i un crim improvisat on quatre actors pugen a l’escenari amb una sola premissa: un d’ells morirà durant l’espectacle. Qui serà? Només el públic ho sabrà!

Assassinat en Long Form és una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Els actors desconeixen qui serà el mort, qui serà l’assassí, quins seran els sospitosos, el motiu de la mort ni a quina època i lloc passa l’acció. Tots i cadascun dels interrogants de l’assassinat seran contestats pel públic, qui descobrirà la trama de manera simultània als intèrprets.

L‘obra ha esgotat entrades a la Sala BARTS durant diversos mesos consecutius.

?️ Dissabte 30 de juny, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: 5€. Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54
? Aforament limitat

L’activitat forma part del Cap de Setmana d’Impro que té lloc a la Lleialtat divendres 29 i dissabte 30 de juny. Entrades per a 1 espectacle: 5€. Abonament pels dos espectacles: 8€.

Sobre Impro Barcelona

Impro Barcelona és una companyia creada el 2014 per 13 experimentats actors especialitzats en la tècnica de la improvisació, l’humor i la comèdia.

Des de la seva fundació ha produït un grapat d’espectacles: Societé Improvisé, Catch Boom Punch, Comando Impro i Caça-històries. Assassinat al Club/Assassinat en Long Form és la seva creació més recent.

Les seves obres exploren la improvisació i renoven les fórmules més clàssiques de l’Improshow, una obra que van veure néixer i van fer créixer quan estaven al Teatreneu.