Estrena: ‘Cicatrius de paper’. Teatre improvisat i fotografia familiar

Divendres 29 de juny, 20h. Entrades 5 €

La Casa de la Impro i l’arxivera Susanna Muriel estrenen en primícia a la Lleialtat l’obra Cicatrius de paper, una síntesi entre l‘arqueologia fotogràfica familiar i la improvisació teatral que té com a origen l’estudi de més de 100 arxius fotogràfics familiars. Una cruïlla artística on les fotografies són el punt de partida per la creació d’històries i personatges.

L’estat malmès de les fotografies familiars, el seu contingut visual i l‘estudi del llenguatge de les degradacions i manipulacions, porten als improvisadors a crear històries teatralitzades i a interpretar unes imatges que estan en la memòria col·lectiva de moltes famílies.

Qui van ser les persones que apareixen a les fotos? Quins vincles tenien? Per què una imatge apareix foradada? Per què algunes estan trencades? Qui ha desaparegut del retrat i per què? Per què s‘han acolorit les imatges?

Cicatrius de paper és un espectacle d’impro que parla dels usos de la fotografia familiar, del pas del temps, de la memòria col.lectiva i de la manipulació que fem del record.

L‘espectacle és fruit d’una residència artística a la Lleialtat Santsenca — Programa de Suport a la Creació Artística.

?️ Divendres 29 de juny, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: 5€. Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat o al 93 706 52 54
? Aforament limitat

L’activitat forma part del Cap de Setmana d’Impro que té lloc a la Lleialtat divendres 29 i dissabte 30 de juny. Entrades per a 1 espectacle: 5€. Abonament pels dos espectacles: 8€.

Equip artístic:

Susanna Muriel arxivera fotogràfica.
La Casa de la Impro  Alan Arias —  Fede Szarfer —  Martí Pericay —  Daniel Peña —  Stefania Alterio —  Inti Sallés.
La Casa de la Impro és un col·lectiu dedicat al desenvolupament i promoció de la impro a Barcelona a través de cursos, estrenes i espectacles.