17/09 | Inauguració del Cafè amb tast de productes & música

Dissabte 17 de setembre
Entrada lliure · Atri de la Lleialtat

Ens fa moltíssima il.lusió convidar-vos a l’estrena sObres Mestres al capdavant del Cafè de la Lleialtat, el projecte que el passat juliol va guanyar el concurs per la gestió del Cafè i que està en marxa des de l’1 de setembre.

Per la inauguració hem preparat un tast de productes artesans perquè degusteu l’oferta que trobareu al Cafè durant l’any i un vermut musical per donar el tret de sortida a les activitats gastronòmiques i culturals que hi tindran lloc regularment.

10.30h —obertura del Cafè

11h a 12h —tast de productes artesans i platets

Cortesia de sObres Mestres, es podrà tastar una selecció de productes artesans locals que formaran part de la carta del Cafè, com per exemple: xocolates Original Beans, Kombucha Gotic Ferments, Gelats DelaCrem i delícies del restaurant Zizinia; i també es podrà degustar una mostra de platets variats que integraran els futurs esmorzars de forquilla del món.

12h —vermut musical amb Pierre Arnaud Trio

Una selecció dels clàssics del Swing, el Jazz i la Chanson Française interpretats per una càlida veu acompanyada de guitarra i contrabaix amb els contrapunts de la trompeta com a instrument solista.

Durant el vermut, hi haurà menjar i begudes a càrrec de sObres Mestres.


Sobre sObres Mestres

sObres Mestres és un projecte gastronòmic anti-malbaratament creat a Barcelona l’any 2017 que aprofita els aliments frescos que per raons comercials es descarten de la cadena de subministrament alimentari.

Ubicat al vestíbul de la Lleialtat, el Cafè és un espai de relació social obert al barri amb una oferta gastronòmica i cultural fonamentada en:

  • PLATS de tendència vegetariana i de receptes del món elaborats amb productes frescos, de proximitat i temporada, procedents del comerç just i l’Economia Social i Solidària.
  • CÀTERINGS sostenibles de residu zero amb vaixella reutilitzable.
  • ESDEVENIMENTS TEMÀTICS DE CUINES DEL MÓN per tastar la seva gastronomia i establir vincles a través del menjar.

horaris d’obertura

dilluns a divendres: 15h a 21h
dissabtes: 10.30h a 21h
diumenges, festius i agost tancat