Install party. Vine amb Windows i surt amb Gnu/linux instal.lat!

dissabte 15 de setembre, de 10h a 14h. Entrada lliure

Vols instal.lar-te un sistema operatiu lliure però no saps com fer-ho?

Coincidint amb el Dia Internacional del programari lliure, el proper 15 de setembre a la Lleialtat hem muntat una Install Party per ajudar-te a fer el pas cap a les tecnologies lliures. Un munt d’experts en la matèria tutoritzaran el procés de transició cap a GNU/Linux.

Porta el teu PC o portàtil i digues adéu a la teva relació tòxica amb Windows! I a més convidem a esmorzar amb cafè, suc i pastes.

Si una vegada a casa et sorgeixen dubtes, el dissabte 22 de setembre d‘11h a 13h hi haurà una sessió post-Intall Party on t‘ajudarem a resoldre qualsevol problema amb el que t‘hagis trobat!

Les activitats dedicades al Dia del Programari Lliure no acaben aquí! La tarda de dissabte 15 de 16.30h fins a 20.30h, el col.lectiu Caliu ha organitzat una sèrie de tallers i xerrades sobre programes lliures a l’Ateneu La Bòbila de Nou Barris per qui vulgui conèixer en més profunditat les possibilitats que ofereix la tecnologia ètica i no privativa. Consulta el programa aquí.

?️ Dissabte 15 de setembre, 10h-14h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a inscripcio@lleialtat.cat
? Aforament limitat

Organitza: Lleialtec, comissió tecnològica de la Lleialtat Santsenca

L’activitat forma part del Setembre TechnoLògic que té lloc a la Lleialtat durant el mes de setembre de 2018. Consulta el programa del cicle aquí.

La Lleialtat Santsenca és un Equipament Lliure que aposta per la Sobirania Tecnològica i treballa exclusivament amb programari lliure. Coneix el projecte de tecnològic de la Lleialtat aquí.