05/01 | Assaig obert «Interlúdic» —dansa i joc amb Mireia de Querol i Urša Sekirnik

Divendres 5 de gener, 12h
gratuït · inscripció aquí

No és una actuació, i tampoc un taller.
És la creació d’un llenguatge i una dinàmica de moviment a l’espai escènic.
Accepteu la invitació al joc?

L’Urša Sekirnik i la Mireia de Querol Duran aterren a la Lleialtat amb «Interlúdic», un projecte que explora les relacions entre les persones a través del moviment d’una manera interactiva, lúdica i creativa a partir de la idea de joc.

Com a adultes ens oblidem de la importància del joc i de totes les implicacions i dinàmiques que aquest genera en nosaltres; ens desperta la creativitat i la curiositat, ens estimula, ens sensibilitza i afina la nostra percepció de l’entorn i de les altres. «Interlúdic» explora tots aquests aspectes, posant en valor el joc com a base de l’aprenentatge en totes les etapes de la vida. El format proposa un espai on els participants son els protagonistes i seran guiats a través de diferents dinàmiques lúdiques que posen en relació persones de diferents generacions.

Sobre Urša Sekirnik i Mireia de Querol

Han treballat juntes en diverses creacions del Col·lectiu Big Bouncers  i ambdues formem part de l’equip de gestió de l’Espai de creació La Visiva.
L’interès mutu en crear peces destinades a tots els públics les ha portat a començar a crear projectes artístics conjunts de co-creació, en els quals totes dues són intèrprets i dirigeixen el projecte.

Públic: no recomanada per a infants menors de 6 anys.
Durada: 60 min
Idioma: català

La proposta forma part de La Tramoia programa de suport a la creació de la Lleialtat.
???? Imatge de portada  ©Nora Baylach