10/02 | «Nyotaimori» —lectura teatral dramatitzada

Dijous 10 de febrer, 19h
Entrada gratuïta. Reserva prèvia aquí

La Maude és periodista i autònoma. Naufragant entre articles d’última hora, correccions i més versions de les correccions, se li presenta l’oportunitat de desenvolupar el reportatge que li ha donat la clau de la llibertat per gaudir, sense dates ni terminis, dels «mojitos» que li prepara la seva nòvia.

Mentrestant, el noi japonès i la noia índia treballen sense parar per poder pagar-se el llit instal·lat a les seves respectives fàbriques, i l’americà es busca la vida fent concursos pròxims a la tortura.

Quan les seves vides es creuin, res tornarà a ser com era.

«Nyotaimori, espines del sistema» és una comèdia dramàtica de La maièutica que es troba en procés de creació i s’estrenarà el proper gener de 2020. A la Lleialtat tindrà lloc una lectura dramatitzada del work in progress.

Notes de la directora Núria Florensa

«Actualment, la immensa majoria de la gent sosté que vivim en una societat més lliure que mai: podem teletreballar, tenim horaris flexibles i la conciliació familiar està a l’ordre del dia. Però, realment és així? Ets una ànima lliure o simplement ets una peça més d’aquesta maquinària perfecta que té com a objectiu fer i produir, fer i produir, fer i produir…?. «Nyotaimori» ens planteja la manca total i absoluta de llibertat en un sistema capitalista que ens oprimeix i ens aliena.»


Fitxa Artística

Autoria: Sarah Berthiaume
Traducció: Elisabeth Ràfols Sagués
Direcció: Núria Florensa
Repartiment: Carla Torres Danés (Maude)
Una producció de La Maièutica
Públic adult
Durada: 75 minuts
La companyia forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat Santsenca.
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*
Imatge: © Júlia Garcia Font