Maig | Dissabtes en família amb contacontes i clown

Cada dissabte de maig. Activitats gratuïtes

Els dissabtes de maig, just abans d’encarar la recta final d’un curs escolar ben atípic, us portem una programació familiar lúdica i educativa adreçada a la canalla i a tothom que s’hi vulgui sumar.

Tindrem els contacontes amb perspectiva de gènere de l’Etnogràfica, la rondallaire Elisabeth Sagués i també a la Cia Bergamotto presentant el seu renovat espectacle de clown.

*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*

−Programació−

8 de maig, 12h−
«Liu»
contacontes

entrada gratuïta
[entrades exhaurides]
a partir dels 3 anys

«Liu» és un conte que tracta la diversitat de gènere i l’eix de racialització. Trencant estereotips, la mirada de Liu ens mostra com les persones adultes es compliquen l’existència amb preguntes innecessàries i il.lògiques». A càrrec d’Isa Calsina i Cia. Una proposta de l’Etnogràfica.


15 de maig, 12h−
«Pessigolles»
contacontes

entrada gratuïta
[entrades exhaurides]
a partir dels 5 anys

«Pessigolles» és un conte d’Alba Barbé, Sara Carro i Núria Fortuny, editat per Bellaterra per parlar de sexualitat amb les criatures des de ben petites. A càrrec de Balenes Ballen. Una proposta de l’Etnogràfica.


22 de maig, 12h−
«Gegants, nens i reis»
contacontes

entrada gratuïta
inscripció obligatòria aquí
a partir dels 6 anys

«Gegants, nens, reis i altres històries» és un conte narrat per la rondallaire Elisabet Sagués que explica la història d’uns gegants molt gegants, d’un nen petit molt petit, d’uns reis que tenen unes filles molt peculiars, i d’un bruixot i d’un caçador que es conxorxen plegats.


22 de maig, 17h−
«Bergamotto Show»
espectacle de clown

entrada gratuïta
[entrades exhaurides]
per a totes les edats

Un espectacle lúdic de clown gestual de la Cia Bergamotto basat en l’humor blanc, el joc i la manipulació d’objectes, la música en directe i la improvisació constant amb l’espectador.