Música clàssica, humor i megalomania a ‘Suite Petarde’ de No Chal Peope

Dissabte 26 de maig, 20h. Entrades 8 €

Mai la música clàssica va arribar tan alt… ni tan baix!

Els No Chal People estan cansats de no obtenir la fama i el reconeixement que ells creuen que es mereixen. Per això no els hi sembla immoral assolir l’èxit mitjançant un obscur pacte a una entitat maligna, mitat Llucifer, mitat discogràfica. Per suposat, tal entitat els hi exigirà una sèrie de condicions sine qua non per a triomfar mitjançant un contracte que hauran de signar. Però… seran capaços de complir-les?

La companyia No Chal People presenta la seva darrera creació artística: el concert escenificat  Suite Petarde on interpreten peces musicals en diferents estils operístics que reten homenatge a les cançons de l’estiu conegudes per tothom. L’argument, creat per la dramaturga Cristina Cordero, va filant de manera humorística les diferents obres musicals oferint un rerefons crític i satíric a la idea d’èxit.

?️ Dissabte 26 de maig, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrades: 8€. Venta a taquilla. Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat.
⚡ Per a tots els públics, recomanat per a majors de 7 anys

No Chal Poeple és un grup de música clàssica i micro-òpera format per la cantant Laura García Olalla i el pianista Modesto Lai que vol transgredir el format clàssic i previsible de concert clàssic per sorprendre a l’espectador.