Festes en família a la Lleialtat —programació

Aquestes festes, muntem una programació especial a la Lleialtat amb dues propostes teatrals per a la canalla de la casa i les seves famílies.

Programa

27 & 28/12, 17h
«Desitjos» —cabaret de circ, música i clown

Un cabaret internacional que barreja circ, clown i humor amb un toc nadalenc.

Quatre personatges totalment estrafolaris es troben per compartir els seus somnis convertint una tarda d’hivern en una celebració plena d’acrobàcies i rialles. Aconseguiran el que desitgen? Veniu per comprovar-ho

Entrades: 3€ (3-12 anys), 5€ (adults). Venda d’entrades aquí

Durada de l’espectacle: 50 minuts
Públic familiar (a partir de 3 anys)
Idiomes: català i castellà
Un espectacle del Duo LollyPop & DjCapuzzi—Srta X

4/01, 17h
«La Berta i el seu Robot» —espectacle teatral

La Berta és una nena molt espavilada que sempre vol saber totes les coses que passen al món. Els seus pares són inventors i es passen gairebé tot el dia al laboratori. Un dia la Berta, avorrida d’estar sola, decideix agafar la seva caixa d’eines i construir un Robot que esdevindrà el seu company d’aventures. La Berta haurà d’ensenyar-li a parlar, caminar, menjar, ballar… i ella haurà d’aprendre a fer-se responsable d’algú.

Un espectacle basat en el conte d’Esteban Martín «En Ricard i el seu robot» que ens parla de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que no ens agrada, i també de la paciència, la responsabilitat, la generositat, el respecte, la solidaritat, la tendresa, l’amistat, l’amor i la felicitat.

Entrada gratuïta · reserva d’entrades aquí [entrades exhaurides]

Durada de l’espectacle: 50 minuts
Edat recomanada: de 3 a 7 anys
Idioma: català
Un espectacle de la Companyia i Produccions Lazzigags