Per Festa Major, sopem al carreró! Sopar a la fresca al carrer Dalmau

Dimarts 21 d’agost. De 19h fins a mitjanit. Obert a tothom!

Arriba la Festa Major de Sants i a la Lleialtat ens sobren els motius per fer gresca amb un sopar popular a la fresca! I és que just aquest 21 d’agost fa 1 any clavat que la Lleialtat va tornar a obrir les portes, i des de llavors que per aquí hi ha passat de tot i tothom!

Ara volem sortir al carrer i muntar un sopar de Festa Major amb tota la gent maca del barri de Sants que s’hi vulgui sumar. I ho volem fer al carrer Dalmau, un carreró molt nostre on es troba la porta d’entrada més discreta de la Lleialtat i que va allotjar la seu de l’antiga Cooperativa Obrera abans de traslladar-se a l’actual edifici d’Olzinelles 31.

A partir de les 19h tindrem la taula parada i bona música. Nosaltres posem l’aigua i el vi! La teca del sopar la portarem entre tothom, així que prepareu les vostres receptes guanyadores per compartir o porteu les restes del dinar del migdia.

A més, tindrem a la gent de The Neighbours punxant vinils de funk, soul, reggae i R&B mentre endrapem i xerrem de batalletes quotidianes!

Feu córrer la veu, tothom hi és benvingut! Per la Festa Major, fem barri!

?️ Dimarts 21 d’agost
? 19.00h-23.59h
? Carrer Dalmau. Barcelona

Organitza: La Lleialtat Santsenca

__
Volem donar les gràcies a tota la gent del barri que va participar a la foto, i molt especialment als veïns i les veïnes del carrer Dalmau. Merci per sumar-vos a un esmorzar improvisat un matí calorós de juliol en el que vam plantar la taula i les cadires sense avís previ i vam començar a compartir el menjar amb tots els que passaven. L’acollida no hagués pogut ser més bona!