13/05 | Festival Píndoles de teatre breu —assaig obert

Dijous 13 de maig, 17.30h & 20h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

El Festival Píndoles —la cita referent del teatre breu en el qual es programen peces curtes de teatre i d’altres disciplines en espais singulars i no-teatrals— celebra la 7a edició el 21 de maig a Berga i l’11, 12 i 13 de juny al Castell de Montjuïc, on s’estrenaran les 6 obres seleccionades mitjançant la convocatòria anònima que el festival obre de forma anual.

Aquest any, i com a novetat, el Píndoles aposta per l’acompanyament –econòmic i artístic– de les companyies seleccionades amb la posada en marxa d’un programa de suport a la creació. Com a col·laboradors de l’esdeveniment, la Lleialtat Santsenca acollim el proper 13 de maig, i en primícia, l’assaig obert de les 6 obres de teatre que s’estrenaran al festival.

L’assaig obert s’organitzarà en 2 franges (a les 17.30h i a les 20h). A cadascuna es  podran veure 3 de les peces que han rebut suport a la creació, i desperés hi haurà un col·loqui post-funció amb els equips artístics de les companyies.

Una oportunitat per veure en primícia les obres de teatre breu del Festival i  conèixer el procés de creació de cada una de les peces.

Aquesta activitat forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat.
Públic adult
Durada: 70 minuts
Disciplina: teatre breu
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*