8 i 15/05 | Contacontes «Créixer lliures» —l’Etnogràfica [exhaurit]

Dissabte 8 i 15 de maig, 12h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí
[entrades exhaurides per les 2 dates]

Dintre del projecte «Créixer lliures: criança feminista per a una infància sense sexisme», l’Etnogràfica ens proposa un programa de dos contactes amb perspectiva de gènere i dinamitzats per dones que volen trencar amb els rols de gènere i abordar la diversitat i tractar la sexualitat des de les primeres etapes de la infància.

Els contacontes formen part de la programació familiar de maig de la Lleialtat.
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 

—PROGRAMA—

Dissabte 8 de maig, 12h—
«Liu» amb Isa Calsina i Cia
Inscripció prèvia aquí [entrades exhaurides]

Liu és una persona petita a la qual li agrada passejar sota els estels cap per avall, nedar amb el cul fora de l’aigua i anar amb bicicleta. A vegades, en el seu dia a dia, es creua amb algunes persones grans que li són difícils d’entendre, perquè tenen tantes coses estranyes.

«Liu» és un conte encara inèdit que tracta la diversitat de gènere i també l’eix de racialització. Trencant estereotips, la mirada de Liu ens mostra com, moltes vegades, les persones adultes es compliquen excessivament amb preguntes que no són ni «necessàries» ni «lògiques».

A partir dels 3 anys. Durada: 30-45 min

 


Dissabte 15 de maig, 12h—
«Pessigolles» amb Balenes Ballen
Inscripció prèvia aquí [entrades exhaurides]

L’Ira està molt emocionada perquè ha descobert que les seves mans poden fer màgia! Tot fent un pastís amb la seva iaia li explica com de divertit és jugar amb les papallones a fer-se pessigolles…

Un conte preciós d’Alba Barbé, Sara Carro i Núria Fortuny, editat per Bellaterra, per a parlar de sexualitat amb les criatures des de ben petites.

A partir dels 5 anys. Durada: 30-45 min