5/05 | Festival Píndoles de teatre breu —assaig obert

Dijous 5 de maig, 17.00h & 19.30h
Entrada gratuïta · inscripció prèvia aquí

El Festival Píndoles —la cita referent del teatre breu en el qual es programen peces curtes i inèdites de teatre en espais no-convencionals— celebra la 8a edició a la seva seu habitual, el Castell de Montjuïc de Barcelona el 10, 11 i 12 de juny de 2022. Seguint amb l’aposta per descentralitzar la cultura, enguany el festival també tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols el 13 i 14 de maig de 2022.

Per segon any consecutiu, Píndoles aposta per l’acompanyament –econòmic i artístic– de les companyies seleccionades amb la posada en marxa d’un programa de suport a la creació. Com a col·laboradors de l’esdeveniment, la Lleialtat Santsenca acollim el pròxim 5 de maig, i en primícia, l’assaig obert de les 6 obres de teatre que s’estrenaran al festival.

L’assaig obert s’organitzarà en 2 franges (a les 17.00h i a les 19.30h). A cadascuna es podran veure 3 de les peces que han rebut suport a la creació, i després hi haurà un col·loqui post-funció amb els equips artístics de les companyies.

Una oportunitat per veure en primícia les obres de teatre breu del Festival i conèixer el procés de creació de cada una de les peces.

Aquesta activitat forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat.
Públic adult
Durada: 70 minuts
Disciplina: teatre breu
Imatge © Sergi Panizo