Festes en família a la Lleialtat —programació

Aquestes festes venen carregades d’activitats per a la canalla de la casa i les seves famílies.
La Lleialtat us proposa quatre espectacles d’arts escèniques perquè tant els nadons com els que ja no ho són tant gaudeixin d’aquests dies de fred i festa.

Programa

27/12 a les 19 h & 28/12, 12 i 17h
«El matí inventat » —teatre d’ombres musical

La música i la llum són el fil conductor d’aquesta història de vida. A “El matí inventat” acompanyarem al protagonista a descobrir la seva missió al món. En el seu camí, explorarà com transmetre als seus fills i al món la bellesa que es pot crear amb el seu do, la música.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia:

27/12 a les 19h
28/12 a les 12h
28/12 a les 17h

Durada de l’espectacle: 45 minuts
Públic familiar (a partir de 8 anys)
Idiomes: català
Una espectacle de Cia Olveira Salcedo

29/12 a les 17h i 30/12 a les 12h
«Un jardí ple de música» —música i teatre

En aquest espectacle musical per a nadons (0 a 3 anys) descobrirem un jardí ple de cançons. Entre melodies i ritmes, plantarem una llavor que… qui sap en què es convertirà? “Un jardí ple de música” és un espectacle musical per a persones petites i les seves famílies. Un espai ideal per als primers contactes amb el món de la música!

Entrada gratuïta amb reserva prèvia:
Divendres 29/12 a les 17h
Dissabte 30/12 a les 12h

Durada de l’espectacle: 45 minuts
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
Idioma: català
Un espectacle de la Alba Rubió Pons

04/01 a les 12h
«La brúixola dels desitjos » —teatre i il·lustració

On han anat els desitjos? S’han perdut? S’han amagat? Cap on van les persones quan caminen si no saben quin desig tenen? Hi ha desitjos que neixen dels núvols? o també hi ha desitjos que ens fan tocar de peus a terra? «La brúixola dels desitjos » és una reflexió conjunta sobre els desitjos que podem tenir, que podem imaginar i també sobre com els podem fer realitat. Un espectacle — taller que integra la il·lustració, la música i la paraula en directe, on com el participa del procés creatiu.
Al final de l’espectacle, cada participant rebrà un kit màgic per poder elaborar el seu artefacte per desitjar: La brúixola del desig!

Entrada gratuïta · reserva d’entrades aquí

Durada de l’espectacle: 60 minuts
Edat recomanada: a partir de 5 anys
Idioma: català
Un espectacle de Projecte I.G.L.U.

5/01 a les 12h
«Interlúdic» —juguem amb la idea de joc

L’Urša Sekirnik i la Mireia de Querol Duran aterren a la Lleialtat amb «Interlúdic», un projecte que explora les relacions entre les persones a través del moviment d’una manera interactiva, lúdica i creativa a partir de la idea de joc.

Com a adultes ens oblidem de la importància del joc i de totes les implicacions i dinàmiques que aquest genera en nosaltres; ens desperta la creativitat i la curiositat, ens estimula, ens sensibilitza i afina la nostra percepció de l’entorn i de les altres. «Interlúdic» explora tots aquests aspectes, posant en valor el joc com a base de l’aprenentatge en totes les etapes de la vida. El format proposa un espai on els participants son els protagonistes i seran guiats a través de diferents dinàmiques lúdiques que posen en relació persones de diferents generacions.

Entrada gratuïta · reserva d’entrades aquí

Durada de l’espectacle: 60 minuts
Públic familiar (edat recomanada: a partir de 6 anys)
Idiomes: català
Una espectacle de Urša Sekirnik i Mireia de Querol Duran