4/01. Especial Nadal | «Son Soneta» —espectacle per nadons

Dissabte 4 de gener. 3 passis: 11h, 12.30h & 17h
Entrades: 3€ nadons (0-4 anys); 5€ adults
Venda d’entrades aquí

Quan la son no ve… cantem cançons entre els llençols!

La lluna ja ha tret el nas entre les estrelles i ja se senten els badalls: ha arribat l’hora d’anar a dormir. Però… voleu dir? Aquí n’hi ha un parell que encara tenen ganes de gresca! Abans d’amagar-se entre llençols i coixins, un parell de somiatruites ens faran cantar i fer sonar instruments per a dormir a bon ritme embolcallats de melodies.

«Son Soneta» és un espectacle de música i teatre que es dirigeix als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre l’infant i l’adult, que l’acompanyarà en el seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu.

Durada de l’espectacle: 40 minuts
Edat recomanada: de 0 a 4 anys
Una producció de la Companyia Daquidallà

????️ 4 gener, 11, 12.30h & 17h
???? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
???? Entrades: 3€ nadons, 5€ adults
⭕️ Venda anticipada aquí

* Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19

La Companyia Daquidallà

La Companyia Daquidallà ofereix concerts teatralitzats per als més petits i petites. Formada pels músics i educadors João Braz, i Alba Rubió, vol oferir un espai de trobada entre els nadons i la música, donant-los l’oportunitat de gaudir de les seves primeres experiències musicals amb cançons i peces elaborades amb cura i amb un llenguatge que els pugui ser proper i enriquidor.