15/07 | Cinefòrum «A Sweet prison» —projecció i col·loqui

Dijous 15 de juliol, 19h
Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Arribar a Europa
L’inici d’un llarg i difícil camí

Veure’t forçat a migrar. La guerra, la fam, la precarietat, la persecució política o social. Moltes persones es troben en situacions de gran complexitat que les forcen a decidir el seu destí abandonant i arriscant les seves vides.

La por, la incertesa, la inseguretat, és el que mostren els diferents testimonis de «A Sweet prison» (Una Dolça Presó), el primer documental de Pau Ballesté Aguirre, un film que tracta sobre la migració i el refugi a Catalunya centrant-se en les històries vitals de persones migrades que ens expliquen la seva experiència.

Nois que malviuen dins d’una fàbrica abandonada, dones que pertanyen a un sindicat de cuidadores, un voluntari, un home que ha patit el procés migratori per la via més llarga. A «A Sweet prison» s’hi reflecteixen les diferències entre els uns i els altres però també els trets comuns: l’anhel d’una vida digna, amb els mateixos desitjos i drets que qualsevol altra persona.

Col·loqui obert amb el públic amb la participació de Pilar Sánchez —equip del documental— i representats del Sindicat de dones cuidadores.

Direcció: Pau Ballesté Aguirre
Duració: 75 minuts
Idioma: versió original subtitulada al castellà
Any de producció: 2021
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*