16/07 | Taller de moviment: dansa i emoció

Divendres 16 de juliol, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

La companyia de dansa i teatre multidisciplinari The Hatman Company, ofereix gratuïtament un taller de moviment dirigit a tot tipus de públic que es basa en el treball de les emocions a través de la dansa.

El taller té una durada d’1 hora i està pensat per a totes les edats —adults, joves, infants, famílies, grups d’amics, parelles—, tinguin o no tinguin experiència prèvia i sense cap requisit de nivell ni tècnica.

Des d’un punt de vista didàctic, dinàmic i lúdic, durant la sessió es treballaran les emocions mitjançant la dansa i el moviment per interpretar una petita coreografia en consonància amb els diversos estats d’ànim. La idea és crear comunitat i apropar la dansa al públic, integrant-la en l’àmbit social i quotidià.

The Hatman Company forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat Santsenca.
Tot tipus de públic
Durada: 60 minuts
Mesures COVID
El taller es realitzarà mantenint la distància social, sense grans desplaçaments i sense contacte entre les persones participants quan no pertanyin a la mateixa bombolla. L’ús de la mascareta és obligatori. Es recomana portar roba còmoda.

The Hatman Company

Companyia de dansa i teatre multidisciplinari professional integrada per 5 ballarins i ballarines sota la direcció artística de Carlos Rodríguez i amb la col·laboració de la dramaturga Marina Julià.