13/03 | Tarquim en concert [sold-out]

Dissabte 13 de març, 12h & 18h
Entrades 11€. Venda d’entrades aquí
[entrades exhaurides per les dues sessions]

Una oportunitat única per poder l’últim treball de Tarquim en directe
en dos concerts intimistes amb col.laboracions especials 

Pau Vidal és Tarquim; flautista, compositor, saxofonista, beatmaker i productor musical. Membre de The Gramophone Allstars, professor del Taller de Músics i responsable, entre altres tantes coses, de la banda sonora de la pel.lícula recentment estrenada «La Mort de Guillem».

Si el primer disc de Tarquim, «Mar Endins» (Taller de Músics, 2016) es basava en la creació d’un nou repertori a partir de la música popular i tradicional valenciana/mediterrània passada pel filtre del jazz, ara, a l’àlbum «A Cuba» (Say It Loud, 2020), el latin-jazz més exquisit i gèneres com la descarga, el danzón, el txa-txa-txa, el guaguancó, la columbia, el bolero… es troben per a donar-li forma a aquest disc. Un disc que es va llençar al setembre de 2020 i va ser presentat a Barcelona durant el BAM – Barcelona Acció Musical durant la Mercè de 2020.

Tarquim continua creant noves cançons a partir de l’estudi de diferents tradicions musicals folklòriques i populars. En aquest cas, aquesta cerca li va portar a instal·lar-se a l’Havana per a aprendre de grans mestres de l’illa i conèixer, compartir i entendre les diferents manifestacions culturals, sobretot afro-cubanes, en la seva dimensió completa, no només a través dels discos.

Organitza: Tarquim i Say it Loud
Amb el suport de La Lleialtat Santsenca
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*