16/12 | Somni o realitat —teatre Lleial per la Marató de TV3

Divendres 16 de desembre, 19h
Taquilla inversa · reserva aquí

tots els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3
d’enguany dedicada a la salut cardiovascular

Ens sumem a les activitats solidàries organitzades a Sants en ocasió de la Marató de TV3 amb una proposta sorgida de tres de les companyies de teatre amateur que assagen a la casa.

Set d’Escenari Teatral, Liada Nacional i Teatre Borinot, s’han aliat per muntar la funció inèdita «Somni o realitat» en la qual Liada Nacional i Teatre Borinot representaran un fragment de les seves últimes obres i Set d’Escenari actuarà de fil conductor creant connexions entre els diversos extractes.

Liada Nacional oferirà en exclusiva un avenç de «Les presons imaginàries», l’obra que estrenaran el proper divendres 23 de desembre a la Lleialtat. Inspirada en el llibre autobiogràfic «Les Presons Imaginàries», del jove intel·lectual republicà Pere Coromines i Montanya, el text és un testimoni de la duríssima repressió exercida per l’estat espanyol contra l’anarquisme i el moviment obrer a finals del segle XIX.

Teatre Borinot presentarà una adaptació de «Cinco Estrellas», una comèdia filosòfica que estan preparant en la qual quatre tripulants d’una nau espacial es veuen immersos en una sèrie de situacions imprevistes. 

Set d’Escenari Teatral serà la companyia encarregada de crear un diàleg entre les diverses peces a través d’una conversa entre un adult i una criatura que pren la forma d’un titella.

Públic: adult
Durada: 1h15min.
Llengua: català i castellà
Aquesta proposta forma part de Teatre Lleial, una iniciativa que agrupa les companyies teatrals que assagen a la Lleialtat.