4 al 25/05 | Vermuts musicals —cada dissabte de maig

Cada dissabte de maig, 12h-14h
Accés lliure

Cada dissabte de maig us esperem a la Lleialtat en un vermut musical on conflueix música en viu, bon ambient i el menjar i beure de El Corralet, el projecte de restauració que gestionarà el cafè de la Lleialtat.

Un programa en el que farem un viatge per les músiques del sud d’Itàlia, el Brasil, el jazz dels anys 30 i 40 i els sons d’arreu del món.

Per a tots els públics

programació

4 maig, 12h−
Maria Teresa Lonetti
−folk del sud d’Itàlia

inauguració del cafè

La cantautora de Calàbria Maria Teresa Lonetti ens acompanyarà per al tret de sortida a El Corralet, el projecte de restauració que gestionarà el cafè de la Lleialtat. Folk del sud d’Itàlia amb aires de tarantella i música calabresa.


11 maig, 12h−
Jabu Morales amb Trio Migrantes
−música brasilera

Trio Migrantes és un viatge musical pels clàssics de la música brasilera interpretats per Jabu Morales i amb la influència mediterrània de l’acordió d‘Alberto Becucci i Sacha Agranov.


18 maig, 12h−
Swing Engine Sweet Trio
−música swing, jazz dels anys 30 i 40

La formació, integrada per Pablo Ruiz al vibràfon, Joan Torrentó Vilarnau al violí i Johannes North al contrabaix, s’inspira en músics dels anys 20, 30 i 40 a l’hora de tocar un repertori de jazz i swing tradicional.


25 maig, 12h−
Àvalon
−músiques del món

Àvalon és un trio musical integrat per dones que ret homenatge a intèrprets i compositores destacades de la història de la música amb un repertori que ens transporta per diferents cultures del món.