27/11 | «CanBIem la festa!» —teatre fòrum

Dissabte 27 de novembre, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Estàs a punt per a la festa? I si la festa en què t’ha tocat estar no t’agrada? Les festes poden ser molt divertides i diverses, però a vegades estan fetes perquè només algunes persones s’ho passin bé. És aquesta la festa que volem o la podem canviar?

La protagonista de la nostra història, la Carla, és una noia bisexual que sent que ha anat a una festa on ningú l’ha convidat. La festa d’una societat que sovint juga a fer-nos triar entre dues opcions aparentment incompatibles per encaixar-nos en l’ordre establert: platja o muntanya?, carn o peix?, home o dona? heterosexual o homosexual? Qui no s’identifica amb cap d’elles, sovint s’enfronta a la incomprensió dels qui només conceben un món binari.

«CanBIem la festa! —teatre fòrum sobre diversitat afectiva i sexual», és una obra de Trama SCCL. en la que es construeixen escenaris que visibilitzen les opressions quotidianes que viuen les persones bisexuals i els mites fabricats entorn de la seva realitat, fruit d’un sistema patriarcal, heteronormatiu i binari que considera que han de canviar, perquè són peces que no encaixen.

Aquesta creació escènica interpel·la al públic per tal de fomentar una reflexió col·lectiva entorn de la diversitat sexual i afectiva de la qual sorgeixin noves propostes d’actuació enfront de les situacions injustes generant un espai per transformar-les.

Públic: adolescent-adult
Durada: 1,5h-2h
Una producció de Trama SCCL.
Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*