23/04 | «Jardí poètic» —accions poètiques i intervenció floral

Divendres 23 d’abril, 17h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Col.lectiu d’Artistes de Sants organitza «Jardí poètic», una performance poètica a mode de recital coral on la poesia i els relats curts que evoquen la primavera i les flors en són els protagonistes.

La performance poètica està oberta a totes les persones -poetes, músics, relataires- que s’hi vulguin sumar.

Durant tota la jornada es podrà veure una intervenció floral produïda pel mateix Col·lectiu a la planta baixa de la Lleialtat.

Jardí Poètic és…

una metàfora de l’individu i el seu jardí i la seva natura íntima i psicològica social… és la poesia simbòlica que cadascú desplega, una observació de si o dels altres… debades són roses, debades només són espines… debades és tot, debades és res, però sempre és Jardí Poètic.

I en el jardí, enlloc de penjar-hi roba, s’hi pengen roses. Roses de tot tipus, amb agulles d’estendre de colors, penjades de cordills; roses fetes a ma, de paper, pintades, fotocopiades…

Artistes participants

Mercè Amat, Montserrat Artal, Julia Badal, Teresa Barba, Gloria Bosch i Morera, Natalia Carrasco, Soledat Gasco, Gonzàlez Ventosa, Montse J. Sorribes, Manel Klose, Pep Lopez Badenas, Pepita Pedret, Jordi Portabella, Anna Rodà, Rafael Soteras, Joan Vinuesa, i Josep Ma. Vaque a la guitarra.

Públic adult
Durada: 45 minuts
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 
Jardí Poètic forma part de la programació de Sant Jordi 2021 a la Lleialtat

Sobre el Col·lectiu d’Artistes de Sants

El Col·lectiu d’Artistes de Sants és un grup d’artistes multidisciplinaris creat l’any 1984 al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants que treballa amb una gran varietat de llenguatges artístics com la pintura, l’escultura, la poesia, el teatre i el cinema.