Sant Jordi a la Lleialtat —llibres, performance i experimentació

Del 19 al 24 d’abril

Experimentació artística, performance poètiques, intervencions florals, llibres i sobirania tecnològica. Perquè aquest Sant Jordi val per dos, hem preparat una sèrie d’activitats perquè pugueu gaudir a la vostra manera.

Programació

Uneix-te a totes les lluites són una
del 19 al 24 d’abril

Una campanya de divulgació per transitar cap a la sobirania tecnològica. Durant la setmana de Sant Jordi, es distribuirà gratuïtament el llibre «Totes les lluites són una. Tecnologies ètiques per a la transformació social», editat per La Lleialtat Santsenca.

La publicació vol ser una guia de bones pràctiques en relació a l’ús de les tecnologies digitals en ecosistemes cooperatius. Agafant l’experiència de La Lleialtat, un equipament que funciona íntegrament amb tecnologies lliures, «Totes les lluites són una» ofereix una sèrie de pautes aplicables en qualsevol projecte que aposti pel consum responsable en l’àmbit tecnològic.

Els exemplars es poden recollir a La Lleialtat Santsenca. Per reservar còpies escriviu al correu reserves@lleialtat.cat

«Lectures Diverses» —un club de lectura sense barreres [en línia]
Inici: 21 d’abril, 19h

El club de lectura de la Lleialtat. Un espai inclusiu coordinat per Maria Beascoechea que cada mes s’endinsa en l’univers d’un llibre que ofereix noves perspectives sobre la diversitat. El club es troba cada 3er dimecres del mes.

Entre els títols d’aquest curs es troben El llenguatge secret de les flors de V. Diffenbaugh, El Jersei de B. Busquets o La Maternitat d’Elna d’A. Montellà.

Online via Zoom. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí

«Jardí poètic» —accions poètiques i intervenció floral
23 d’abril, 17h

El Col.lectiu d’Artistes de Sants organitza «Jardí poètic», una performance poètica a mode de recital coral on la poesia i els relats curts que evoquen la primavera i les flors en són els protagonistes.

Durant tota la jornada es podrà veure una intervenció floral produïda pel mateix Col·lectiu a la planta baixa de la Lleialtat.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí

B-A-F —concert visual
23 i 24 d’abril, 20h

Un espectacle escènic interdisciplinar creat per quatre dones artistes que combina la música electrònica produïda per Aurora Bauzà, els visuals en directe fets amb materials orgànics, plàstics i objectes a càrrec de Carme Gomila i Odile Carabantes, i el disseny de llums per part de Gabriela Bianchi.

Una proposta experimental que vol penetrar en les geografies del cos, entès com a cos social, a través de la hibrifació de llenguatges artístics.

BAF forma part del programa de suport a la creació de La Lleialtat Santsenca.
Entrades: 6€. Venda aquí
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*