30/04 | Kerol «Welcome to my head» —circ, humor & beatbox

Dissabte 30 d’abril · 12h i 18h [entrades exhaurides passi 18h]
Activitat gratuïta · reserva prèvia aquí

Un pallasso del segle XXI,
virtuós del beatbox i dels malabars més
excèntrics

Un home al límit de l’esquizofrènia ens convida a viatjar entre els plecs del seu cervell, un indret de gravetat relativa i amb absència de sentit comú. Un personatge poca solta, ple de tendresa, sarcasme i bogeria que ens mostra els efectes adversos de viure en els nostres temps a través de gags absurds i habilitats inusuals.

«Welcome to my head» és un espectacle frenètic, ple d’humor en el que Kerol ens sorprèn amb una miscel·lània de peces de circ úniques: malabars amb micròfons, ninjitsu amb patins, llançament de discos i vinils, human Beatbox

L’espectacle ha estat guardonat amb la medalla de plata en el 32º Festival Mondial du Cirque de Demain a París i laMedalla d’Or del Daidogei World Cup a Shizuoka (Japó), entre altres premis.

Per a tots els públics. Edat recomanada: +8
Durada: 55min
La proposta forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat.

Kerol

Després de 4 anys a l’escola Superior de les Arts del Circ a Toulouse, Kerol s’especialitza en malabars excèntrics, Beatbox, Ninjitsu i patinatge artístic. Fa més de 10 anys que actua en teatres, televisions i festivals de tot el món. Kerol ha creat 4 espectacles propis i ha treballat en Crazy Horse París, Cirque du Soleil i Palazzo Berlín entre molts d’altres.