Març | espectacles familiars de clown, circ i teatre

Un programa per difondre l’amor a la cultura entre els més petits de casa

Aquest març tornen els espectacles familiars els dissabtes al migdia. Durant tres dissabtes, hem preparat un programa de circ, clown i teatre destinat a la canalla perquè a la Lleialtat pensem que la cultura, en aquests temps, és més necessària que mai.

*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 

−Programació−

6 de març, 12h−
The Pestoff
espectacle de pallassos

entrades: 3€ infants; 5€ adults
entrades exhaurides
a partir dels 5 anys

La companyia Clownbaret celebra quinze anys als escenaris i, per celebrar-ho, reinventen els sketchs dels seus espectacles més esbojarrats en un nou show de pallassos clàssics amb molt d’humor.


20 de març, 12h−
Cabaret familiar
espectacle de circ i clown

entrades: 3€ infants; 5€ adults
entrades exhaurides
a partir dels 3 anys

Un espectacle de la companyia Las Cossas Nostra Productions amb números clàssics i altres de recent creació que la companyia ha gestat durant la seva residència artística a la Lleialtat fruit d’una investigació que parteix del malabarisme experimental, la manipulació d’objectes i la comèdia física.


27 de març, 12h−
Tornar a casa
espectacle teatral

entrades: 3€ infants; 5€ adults
venda d’entrades aquí
a partir dels 6 anys

Un espectacle familiar d’Albert Requena que proposa una aventura i una reflexió al voltant del dol d’un ésser estimat. La mort és inevitable i parlar-ne ens fa més capaços de mirar-la. I és que, de vegades hem de marxar lluny per entendre i valorar el que tenim a casa. La proposta forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat Santsenca.